Termenele si conditiile

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro)

Site-ul Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro) este operat de societatea Simo Style Boutique, cu sediul in Sos Pantelimon 78, Bucuresti, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarulJ40/794/2015. Utilizarea site-ului www.pantofi-dans.ro (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenelor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Administratorul site-ului Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro) isi rezerva dreptul de a selecta clientii in functie de feedbackul primit.

Administratorul sitelui poate refuza primirea unor comenzi in momentul in care clientul

- este pe lista clientilor care nu au onorat comenzile anterioare,

- acesta se adreseaza cu injurii sau necivilizat 

- produsul nu mai poate fi fabricat


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul site-ului www.pantofi-dans.ro  nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenelor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului www.pantofi-dans.ro , cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Administratorul Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului www.pantofi-dans.ro poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenele si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email.

 Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro). 

Site-ul Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro) este operat de societatea Simo Style Boutique, cu sediul in Sos Pantelimon 78, Bucuresti, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/794/2015.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro) si a tertilor cu care Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Pantofi de dans latino (pantofi-dans.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email pantofiddans@gmail.com.

LIVRAREA

Livrarea  produselor se va efectua cu firmele de curierat rapid. Inainte de a face comanda este important de stiut ca livrarea produselor  se va efectua dupa 4-5 saptamani de la comanda facuta pe site-ul www.pantofi-dans.ro. Termenul este atat de mare deoarece aceste comenzi se vor colecta iar la inceputul fiecarei luni se vor transmite catre fabricant. Durata de fabricatie este de aproximativ 2 saptamani, iar transportul inca 2 saptamani. Toate produsele sunt facute la comanda.

Taxa de livrare va fi suportata de catre client, si difera in functie de firma de curierat aleasa. 

ANULARE COMANDA

Daca v-ati razgandit sau din motive obiective nu puteti prelua livrarea de la curier (desi nu este recomandat), puteti anula o comanda doar inainte ca statusul accesteia sa se schimbe din "Asteptare" in "Livrat".

Neacceptarea de la curier, absenta repetata de la adresa de livrare indicata/agreata atrage dupa sine inscrierea unei mentiuni negative in contul dvs. si blocarea unor comenzi viitoare pana la recuperarea costului de livrare si retur a coletului dvs. sau, dupa caz, inceperea demersurilor legale de recuperare a pagubelor create magazinului nostru. Toate comenzile lansate pe magazinul nostru sunt monitorizate si salvate in log-uri (inclusiv IP-ul folosit), fapt ce ne permite sa furnizam organelor competente toate dovezile necesare in cazul in care comanda livrata de noi nu este acceptata/permisa/ridicata de dvs. 

RETUR

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG 34/2014.


Pentru a incepe procedura de retur va rugam sa ne contactati telefonic sau la adresa de email: pantofiddans@gmail.com

Produsul returnat trebuie sa fie in starea in care a fost primit, fara a fi deteriorat sau purtat, insotit de etichetele originale si factura in original ( in cazul comenzilor cu un singur produs ), pentru a putea beneficia de drepturile de returnare a acestuia. 
** In cazul comenzilor cu mai multe produse, puteti atasa o copie dupa factura.

Inlocuirea produsului returnat se face cu un altul similar sau diferit, insa cu aceeasi valoare de achizitie sau mai mare, taxa de transport fiind suportata de dvs.

Trimiterea coletului retur se face prin orice firma de curierat, iar costurile aferente sunt suportate de dvs.

ATENTIE: coletul nu va fi transmis retur catre firma in sistem ramburs. Returnarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 zile lucratoare prin transfer bancar, in baza datelor primite pe email.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar. Noua marfa comandata va fi expediata cu plata ramburs.

La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat.


Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.


Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H printr-un email la adresa pantofiddans@gmail.com, pentru a remedia aceasta neplacere.

Daca dumneavoastra doriti sa returnati un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat.

Taxa de curier va va fi returnata, doar in urmatoarele conditii: daca produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastra.

In cazul in care produsul nu satisface asteptarile dumneavoastra sau marimea nu este corespunzatoare aceasta taxa de curier nu va va fi returnata.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online www.pantofi-dans.ro

Nu raspundem pentru eventualele erori de masurare a piciorului sau pentru nepotrivirea numerelor. 

Adresa la care se trimite coletul retur este: Sediul SC Simo Style Boutique SRL, Sos Pantelimon, nr 78,  sector 2, Bucuresti.

Utilizarea site-ului www.pantofi-dans.ro (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenelor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

  
  
  

Categorii produse

  

  

Filtreaza dupa brand

  

  

Filtreaza dupa pret

  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Oferte speciale