Transport si retururi

LIVRAREA

Livrarea  produselor se va efectua cu firmele de curierat rapid. Inainte de a face comanda este important de stiut ca livrarea produselor  se va efectua dupa 4-5 saptamani de la comanda facuta pe site-ul www.pantofi-dans.ro. Termenul este atat de mare deoarece aceste comenzi se vor colecta iar la inceputul fiecarei luni se vor transmite catre fabricant. Durata de fabricatie este de aproximativ 2 saptamani, iar transportul inca 2 saptamani. Toate produsele sunt facute la comanda.

Taxa de livrare va fi suportata de catre client, si difera in functie de firma de curierat aleasa. 

ANULARE COMANDA

Daca v-ati razgandit sau din motive obiective nu puteti prelua livrarea de la curier (desi nu este recomandat), puteti anula o comanda doar inainte ca statusul accesteia sa se schimbe din "Asteptare" in "Livrat".

Neacceptarea de la curier, absenta repetata de la adresa de livrare indicata/agreata atrage dupa sine inscrierea unei mentiuni negative in contul dvs. si blocarea unor comenzi viitoare pana la recuperarea costului de livrare si retur a coletului dvs. sau, dupa caz, inceperea demersurilor legale de recuperare a pagubelor create magazinului nostru. Toate comenzile lansate pe magazinul nostru sunt monitorizate si salvate in log-uri (inclusiv IP-ul folosit), fapt ce ne permite sa furnizam organelor competente toate dovezile necesare in cazul in care comanda livrata de noi nu este acceptata/permisa/ridicata de dvs. 

RETUR

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG 34/2014.


Pentru a incepe procedura de retur va rugam sa ne contactati telefonic sau la adresa de email: pantofiddans@gmail.com

Produsul returnat trebuie sa fie in starea in care a fost primit, fara a fi deteriorat sau purtat, insotit de etichetele originale si factura in original ( in cazul comenzilor cu un singur produs ), pentru a putea beneficia de drepturile de returnare a acestuia.
** In cazul comenzilor cu mai multe produse, puteti atasa o copie dupa factura.

Inlocuirea produsului returnat se face cu un altul similar sau diferit, insa cu aceeasi valoare de achizitie sau mai mare, taxa de transport fiind suportata de dvs.

Trimiterea coletului retur se face prin orice firma de curierat, iar costurile aferente sunt suportate de dvs.

ATENTIE: coletul nu va fi transmis retur catre firma in sistem ramburs. Returnarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 zile lucratoare prin transfer bancar, in baza datelor primite pe email.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar. Noua marfa comandata va fi expediata cu plata ramburs.

La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate; in caz contrar acesta va fi refuzat.


Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.


Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H printr-un email la adresa pantofiddans@gmail.com, pentru a remedia aceasta neplacere.

Daca dumneavoastra doriti sa returnati un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat.

Taxa de curier va va fi returnata, doar in urmatoarele conditii: daca produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastra.

In cazul in care produsul nu satisface asteptarile dumneavoastra sau marimea nu este corespunzatoare aceasta taxa de curier nu va va fi returnata.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online www.pantofi-dans.ro

Nu raspundem pentru eventualele erori de masurare a piciorului sau pentru nepotrivirea numerelor. 

Adresa la care se trimite coletul retur este: Sediul SC Simo Style Boutique SRL, Sos Pantelimon, nr 78, bl 421, ap 35, sector 2, Bucuresti.

  
  
  

Categorii produse

  

  

Filtreaza dupa brand

  

  

Filtreaza dupa pret

  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Oferte speciale